Blog

Chirurgie ORL Minim Invaziva

De foarte curand datorita noii colaborari cu doctorul Iuliu Catana am pornit un nou modul de chirurgie minim invaziva. Dr. Iuliu Catana este specialiazat si pe partea de somn, puteti gasi mai multe detalii despre dansul aici: http://www.sforaitcenter.ro/

Chirurgia moderna ORL utilizeaza pentru patologia Rinosinusala endoscoape rigide, astfel s-a dezvoltat Chirurgia Endoscopica Sinusala. Endoscopia are un loc important si in patologia Laringiana si Otica. Aceasta chirurgie se efectueaza minim invaziv prin cavitatea nazala pentru diferite tipuri de rinosinuzite “Sinuzita” cu scopul de a deschide sinusurile (maxilar, etmoidal, frontal si sfenoid) cat mai fiziologic fara a distruge mucoasa sinusala, astfel putandu-se relua functia normala a sinusului afectat.

Este o chirurgie care e efectuata in anestezie generala cu spitalizare scurta intre 24-48 de ore si recuperare rapida pentru pacient.

Cu ajutorul acesteia se opereaza modern patologia pediatrica (Rinoadenoidita “Polipii copilului”) si ceea a adultului (Deviatia de sept nazal, Rinosnuzita croniaca “Sinuzita”, Patologia Otica). Utilizarea endoscopiei in patologia ORL a facilitat o mai buna vizualizare locala si astfel un tratament chirurgical mai precis, fiind ajutata si de alte tipuri de dispozitive medicale minim invazive (Radiofrecventa, LASER CO2, etc).

Endoscope-e1433369477219

2017-07-13T09:36:04+00:00