Colaboratori

/Colaboratori
Colaboratori 2017-10-08T11:20:14+00:00

Gral Medical

Sub sloganul “Suferinte Vechi, Tratamente Noi”, Gral Medical a reusit sa implementeze servicii noi si eficiente pentru a veni in intampinarea pacientilor cu o alternativa la sistemul de sanatate existent. Astfel, in scurt timp, Gral Medical a devenit cea mai dinamica companie de servicii medicale din Romania.

  • Adresă: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii) Nr. 79-91, sector 3, Bucuresti
  • Telefon: 021-323.00.00 0724-242.259
  • Website: http://www.oncofort.ro/

Gammamed

Am înființat laboratorul Gammamed din dorința de a da răspuns întrebărilor medicului clinician și de a-i acorda pacientului experiența și respectul întregii noastre echipe, într-un ambient prietenos. Astfel, facem împreună un pas spre viitor, oferind posibilitatea unor explorări diagnostice performante, realizate cu ajutorul aparaturii hibride.

Radusan

Situata in Cartierul Marasti, intr-un spatiu nou, modern si functional, Policlinica Radusan va ofera intr-o ambianta foarte placuta o paleta variata de specialitati medicale: Pediatrie si Endocrinologie, Ecografie Generala, Acupunctura, Alergologie si imunologie clinica, Obstetrica-Ginecologie, Medicina generala, Medicină interna, Neurologie, Psihiatrie si Psihologie.

Union Medical

Centrul medical este situat intr-o zona reprezentativa a cartierului Manastur, aceasta „inima a noului Cluj”. Un oras in sine, celebrul cartier clujean avea nevoie de o unitate medicala reprezentativa, care sa asigure servicii de calitate.