Colaboratori

/Colaboratori
Colaboratori 2017-07-13T09:35:58+00:00

Angiomedica

Spitalul Angiomedica reprezinta o institutie medical specializata in cardiologie clinica si invaziva/interventionala si este primul centru privat de diagnostic care ofera pacientilor cu afectiuni cardiovasculare din Bucuresti, din tara si deopotriva din strainatate, examinare si monitorizare clinica de specialitate.

Gammamed

Am înființat laboratorul Gammamed din dorința de a da răspuns întrebărilor medicului clinician și de a-i acorda pacientului experiența și respectul întregii noastre echipe, într-un ambient prietenos. Astfel, facem împreună un pas spre viitor, oferind posibilitatea unor explorări diagnostice performante, realizate cu ajutorul aparaturii hibride.

Radusan

Situata in Cartierul Marasti, intr-un spatiu nou, modern si functional, Policlinica Radusan va ofera intr-o ambianta foarte placuta o paleta variata de specialitati medicale: Pediatrie si Endocrinologie, Ecografie Generala, Acupunctura, Alergologie si imunologie clinica, Obstetrica-Ginecologie, Medicina generala, Medicină interna, Neurologie, Psihiatrie si Psihologie.

Union Medical

Centrul medical este situat intr-o zona reprezentativa a cartierului Manastur, aceasta „inima a noului Cluj”. Un oras in sine, celebrul cartier clujean avea nevoie de o unitate medicala reprezentativa, care sa asigure servicii de calitate.