Loading...
Servicii2018-07-26T05:52:21+00:00
Chirurgie Vasculara
Chirurgie Generala
Ginecologie Oncologica
Chirurgie Plastica si Estetica
Chirurgie ORL
Ecografie

Chirurgie vasculara

Procedeele moderne permit o abordare minim invaziva in mai mult de 70% din cazurile de arteriopatii. Aceasta se datoreaza progreselor tehnologice medicale din ultimii ani de zile. In cazurile in care nu se recomanda o procedura minim invaziva se poate executa o procedura sau laparoscopica sau clasica in functie de indicatia si protocolul terapeutic recomandat in cazul dumneavoastra. Clinica VenArt va poate ajuta in cazurile de arteriopatii periferice (picioare) si stenoze si problemele carotidiene.

Citește în continuare

Ginecologie oncologica

Unitatea de Oncologie Ginecologica trateaza pacientele cu afectiuni maligne ale tractului genital si sanului. Evaluarea pre-operatorie optima si planificarea individualizata a tratamentului constituie baza abordarii noastre. Dupa ce evaluarea pre-operatorie este finalizata, tratamentul fiecarei paciente este planificat de catre chirurgi oncologi de comun acord cu pacientul.

Citește în continuare

Chirurgie generala

Chirurgia generala este definita ca si chirurgia organelor abdominale. In ciuda termenului “generala” chirurgii care practica chirurgia generala sunt foarte specializati si opereaza afectiuni abdominale cum ar fi apendicita, hernii, afectiuni ale vezicii biliare, stomacului si alte afectiuni ale intestinului. Operatiile sint realizate de catre chirurgi specialisti cu experienta vasta, multi dintre ei avand studii si stagii in strainatate la clinici renumite in Europa, SUA si Israel.

Citește în continuare

Chirurgie plastica si estetica

Ca si toate organele corpului uman, pielea dispune de specialisti din domediul medical si specialisti din domeniul chirurgical. Mediciispecializati  in domeniul pielii sunt dermatologii. Chirurgii specializati  in domeniul pielii sunt chirurgii plasticieni. Pe langa piele domeniul lorde competentaeste reprezentat de tesuturile moi nonviscerale precum si oasele craniului (in chirurgia cranio-faciala) sau de la nivelul mainii (in chirurgia mainii).

Citește în continuare

Chirurgie ORL

Obstructia nazala poate fi provocata de mai multi factori. Dintre acestia alergiile pot fii o cauza frecventa. Deseori fosele nazale pot fii ingustate de probleme aparute la nivelul septului nazal sau a cornetelor nazale. Septul nazal este o structura normala si divide nasul in doua fose nazale dar poate fii deviat intr-o parte sau alta datorita unor factori multipli printre care cel mai frecvent e reprezentat de traumatismele faciale la copil sau adult.

Citește în continuare

Ecografie

Ecografia (ultrasonografia) este un tip de investigatie care nu are nici un fel de contraindicatii. Face parte din clasa examinarilor imagistice, alaturi de computertomografie, rezonanta magnetica nucleara si scintigrafie. Metoda foloseste ultrasunete care sunt complet inofensive si total lipsite de pericol pentru sanatatea pacientilor. Este o procedura de diagnostic performanta si exacta. Este utila in diagnosticul urgentelor medico chirurgicale.

Citește în continuare