Colaboratori

/Colaboratori
Colaboratori2018-02-06T21:00:37+00:00

Q Clinic – Clinica estetică Cluj-Napoca

Q Clinic este o clinica de chirurgie estetica din Cluj specializata in diagnosticul si terapiile patologiei pielii care ofera consult si terapii de specialitate in medicina estetica si anti-aging. Clinica are specialisti in domeniul dermatologiei, dermatocosmetologiei, flebologiei (tratamentul patologiei venoase), terapiile anti-aging precum si in chirurgia estetica, chirurgia plastica si chirurgia reparatorie.

Domeniul de excelenta al clinicii sunt terapiile laser, atat dermatologice cat si chirurgicale prin cele doua platforme laser Palomar StarLux500 si Sciton Joule din dotare, cu peste 4.500 de tratamente laser de toate tipurile atat dermatologice cat si chirurgicale realizate pana in prezent.

Gral Medical

Sub sloganul “Suferinte Vechi, Tratamente Noi”, Gral Medical a reusit sa implementeze servicii noi si eficiente pentru a veni in intampinarea pacientilor cu o alternativa la sistemul de sanatate existent. Astfel, in scurt timp, Gral Medical a devenit cea mai dinamica companie de servicii medicale din Romania.

  • Adresă: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii) Nr. 79-91, sector 3, Bucuresti
  • Telefon: 021-323.00.00 0724-242.259
  • Website: http://www.oncofort.ro/

Gammamed

Am înființat laboratorul Gammamed din dorința de a da răspuns întrebărilor medicului clinician și de a-i acorda pacientului experiența și respectul întregii noastre echipe, într-un ambient prietenos. Astfel, facem împreună un pas spre viitor, oferind posibilitatea unor explorări diagnostice performante, realizate cu ajutorul aparaturii hibride.

Radusan

Situata in Cartierul Marasti, intr-un spatiu nou, modern si functional, Policlinica Radusan va ofera intr-o ambianta foarte placuta o paleta variata de specialitati medicale: Pediatrie si Endocrinologie, Ecografie Generala, Acupunctura, Alergologie si imunologie clinica, Obstetrica-Ginecologie, Medicina generala, Medicină interna, Neurologie, Psihiatrie si Psihologie.