Dr. Bogdan Mihai Sabiescu

Dr. Bogdan Mihai Sabiescu

Cardiologie Intervențională

Dr. Bogdan Mihai Sabiescu este medic specialist cardiolog in cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Secția Clinică Cardiologie Intervențională.
În cadrul Clinicii Venart efectuează ecografie cardiacă , ecografie doppler vasculară și intervenții în domeniul cardiologiei intervenționale ( coronarografie, arteriografie, angioplastie cu balon și stent la nivelul arterelor coronare, precum și la nivel periferic membre inferioare, superioare și carotide ).

A urmat stagiile de pregătire la SCJU Cluj, Institutul Inimii Cluj și la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu, Fundeni, București.

A participat la workshop-uri și training-uri internaționale în domeniile cardiologie intervențională și medicină vasculară.

Este autor sau co-autor în articole de specialitate în reviste de prestigiu internațional cotate ISI precum și co-autor în cărți naționale și internaționale.

A ținut numeroase prezentări la congrese și conferințe de cardiologie.

Specializări

Competențe

Introduceți numărul de telefon. Recepția clinicii vă va suna și vă va îndruma pas cu pas pentru a veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră. Puteți pune întrebări și vă vom ajuta să luați o decizie conformă cu nevoile pe care le aveți.