Blog

Operatii varice Bucuresti – Inovatie medicala in Romania – Interviu cu Dr. Rene Milleret

Operatii varice Bucuresti – Cu toate ca in opinia populara varicele nu apar la barbati, ci doar la femei si se considera ca apar doar dupa varsta de 35 de ani, experienta medicilor intervievati pe acest subiect si cercetarea bibliografica extensiva a relevat falsitatea problemei. Mai exact, varicele apar si la barbati, cu toate ca preponderenta e mai mare la femei, iar in ce priveste varsta pacientior e suficient sa spunem ca afectiunea nu face discordanta intre pacienti cu varste diferite. Cu alte cuvinte, varicele reprezinta una din afectiunile care apar din ce in ce mai des si care necesita o atentie sporita din partea medicilor si a socitetaii civile.

Varicele nu reprezinta o noutate pentru domeniul medical, ele existand de ceva vreme, iar tratarea acestora realizandu-se prin diverse metode, din care cea mai cunoscuta e cea chirurgicala (stripping).

Stim cu totii ca nu vrem niciunul ca sa fim operati. Nu e neaparat o frica, insa ideea e a fi operat de cineva ne sperie pe cei mai multi. Cu toate acestea, pentru mult timp nu a existat o metoda eficienta aletrnativa de a trata varicele fara bisturiu, insa un medic chirurg din Franta, foarte cunoscut in domeniul medicinei vasculare in Europa, dr. Rene Milleret , a inventat o metoda ambulatorie nedureroasa si rapida de a trata in anul 2008, o metoda prin care tratamentul se realizeaza pe baza de aburi.

Operatii varice Bucuresti

Singurul aparat din Romania prin care se realizeaza tratarea varicelor cu aburi  de catre chirurgi antrenati in acest sens se afla la Cluj-Napoca, in Clinica Vasculara Venart. Mai multe informatii despre avantajele tratarii varicelor prin metoda cu aburi gasiti in website-ul nostru in sectiunea Vascular.

In aceiasi masura o alta metoda mai veche dar foarte eficienta in anumite cazuri, cea criogenica (cu frig) o folosim tot in Clinica Venart.

In contextul in care, ca tara, pierdem mii de specialisti medicali in fiecare an,  am reusit sa motivam unii dintre chirurgii de virf din Europa din domeniul medicinei vasculare si nu numai, sa colaboram pe termen lung in mai multe arii medicale  (Clinica Vasculara Venart), la standarde inalte de calitate si la preturi corecte.  De asemenea dorim in continuare sa dezvoltam sfera serviciilor medicale foarte specific insa.

Inventatorul metodei VenoSteam, doctorul Rene Milleret, e un om cald, calm, care iubeste muzica si cititul cartilor si care isi iubeste meseria foarte mult. In acest scurt interviu dinsul ne da citeva informatii referitoare la motivele pentru care a ajuns la Cluj  dr. Rene Milleret.

In cadrul site-ului nostru puteti gasi mai multe informatii si despre afectiuni ale venelor si metode de tratament ale varicelor . Clinica Vasculara Venart ofera servicii medicale exceptionale in domeniile chirurgiei vasculare, chirurgie si terapia durerii.

Ai grija de sanatatea ta! Suna si fa-ti o programare acum!

Cluj-Napoca / Telefon: +40 364 140 261

2019-07-04T10:03:54+00:00