Tele-Medicina

/Tele-Medicina
Tele-Medicina2017-07-13T09:36:02+00:00

Clinica VenArt va pune la dispozitie un serviciu nou si gratuit care aduce valoare semnificativa pacientilor nostri. Este vorba de Tele-Medicina Vasculara.

Dr. Jerome Cau

De ce?

Pentru ca in acest fel pacientii pot sa intre in contact cu medicul lor rapid si pot obtine informatii relevante si importante referitoare la afectiunile lor vasculare.

Cui se adreseaza acest serviciu?

Pacientilor cu probleme arteriale, incipiente sau mai vechi, pacienti care doresc o a doua opinie referitor la boala si stadiul bolii lor arteriale.

Cat costa acest serviciu?

Acest serviciu este absolut gratuit.

Cum se deruleaza acest serviciu?

Ne contactati la telefon pe numerele clinicii noastre, la Bucuresti sau Cluj-Napoca. Dupa ce ne contactati va vom cere niste rezultate si analize pe care ni le puteti trimite pe email la office@clinica-vasculara.ro. Acest dosar electronic ajunge la Dr. Jerome Cau care il revizuieste.

In urma discutiei cu noi si dansul vi se va face o recomandare. In cazul in care aveti nevoie de o interventie va putem propune, in functie de complexitate, o varianta in Romania si alta la Poitiers, in ambele locatii veti beneficia de serviciile Dr. Cau.

Mai multe despre Dr. Jerome Cau puteti citi dând click aici.