Tratamentul varicelor la Cluj – Interviu cu Dr. René Milleret

//Tratamentul varicelor la Cluj – Interviu cu Dr. René Milleret

Tratamentul varicelor la Cluj – Interviu cu Dr. René Milleret

Dr. René Milleret este un renumit chirurg vascular în Europa, cu numeroase lucrări de cercetare și publicații științifice, un inovator în domeniul chirurgiei vasculare, având câteva metode moderne de operare pe care le-a dezvoltat și care au început să fie folosite cu succes în chirurgia vasculară. Cea mai recentă dintre acestea, metoda cu aburi a fost dezvoltată de Dr. René Milleret în anul 2008, din dorința de a elimina unele neajunsuri pe care le au
etodele termice tradiționale de tratare a varicelor.
Dr. René Milleret a venit în România pentru a îi instrui pe medicii români și a folosi tehnica ablației cu aburi.

”Ca inventatori ai metodei de tratament a varicelor cu aburi (SVS), ne dorim cel puțin un centru pilot în fiecare țară în care metoda să fie folosită. Clujul a fost ales datorită reputației sale de centru medical de excelență. Clinica VenArt a fost aleasă datorită potențialului arătat și datorită încrederii depline pe care o am în echipa de lucru. Cred că am văzut peste 2000 de pacienți, aici în România. Am întâlnit cazuri foarte dificile, astfel că pentru noi este foarte interesant să lucrăm în România”.

Beneficiile tehnicii cu aburi în tratamentul varicelor

”Beneficiile în tratamentul varicelor pentru pacienți sunt faptul că procedurile sunt mai puțin dureroase, mai eficiente și îi permit pacientului să se recupereze rapid și să reia munca după 1-2 zile”.

De ce a ales dr. Dr. René Milleret să lucreze în clinica VenArt

”Am lucrat în trecut și în Bucuești, dar clinica VenArt pune un accent deosebit pe binele pacienților. Lucrez cu medici români tineri, foarte buni și competenți și e o plăcere să îi instruiesc și să lucrez alături de ei”.

2019-05-16T11:20:38+00:00