Screening de cancer de san

Unitatea de Oncologie Ginecologica trateaza pacientele cu afectiuni maligne ale tractului genital si sanului. Evaluarea pre-operatorie optima si planificarea individualizata a tratamentului constituie baza abordarii noastre. Dupa ce evaluarea pre-operatorie este finalizata, tratamentul fiecarei paciente este planificat de catre chirurgi oncologi de comun acord cu pacientul.

Slide background
Slide background
Slide background

In vederea diagnosticarii precoce a afectiunilor maligne ale sanului clinica noastra ofera posibilitatea obtinerii unui diagnostic precis referitor la sanatatea sanilor dumneavoastra. In cazul in care este nevoie de investigatii suplimentare specialistii nostri va vor ajuta. In cazul in care se impune o abordare chirurgicala dispunem de specialisti de mare renume si profesionalism care va vor ajuta.

In clinica noastra puteti beneficia de screening mamar – ecografie, elastografie, consult, punctii mamare si in cazurile in care este necesar de operatii (extirpare noduli san, sector mamar, mastectomie, mastectomie cu limfadenectomie). Tratamentul chirurgical optim genereaza si rezultate optime. In acest sens colaboram cu chirurgi de renume si experienta indelungata in acest domeniu.

Ce este cancerul de san

Cancerul de sân este cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femeile din România. În fiecare an, peste 8.000 de femei sunt diagnosticate cu cancer mamar în România. Cele mai multe (8 din 10) au peste 50 de ani, însă şi femeile mai tinere pot suferi de această afecţiune.

Sânii sunt alcătuiţi din ţesut adipos, conjunctiv şi din mii de glande mici, cunoscute sub numele de lobuli, care produc lapte. Dacă o femeie are un copil, laptele este distribuit spre mamelon prin tuburi mici numite ducte, care îi permit acesteia să alăpteze.

Corpurile noastre sunt alcătuite din miliarde de celule minuscule, celulele noi fiind create doar atunci când este nevoie de acestea. În cazul cancerului, acest proces organizat funcţionează anormal, iar celulele încep să crească şi să se multiplice într-o manieră necontrolată.