Termeni și condiții

Toate intervențiile de chirurgie efectuate la clinica VenArt sunt înalt individualizate. Acest lucru înseamnă că operația în sine afectează în mod diferit fiecare pacient, iar rezultatele pot fi diferite de la un pacient la altul. Clinica VenArt asigură condiții operatorii și post-operatorii la standarde internaționale precum și excelență în expertiza chirurgicală. Nu se pot garanta însă cu adevărat anumite rezultate, iar așteptările nu trebuie să fie întocmai cu pozele de prezentare sau cu rezultatele obținute de alți pacienți. Considerăm că promisiunile care „garantează” aceste aspecte nu sunt conforme cu etica medicală.

Articolele prezentate pe blogul clinica-vasculara.ro conțin informații din medicină și sănătate orientative. Insistăm să consultați un medic înainte de a aplica orice practică sau tratament descris pe site.

Clinica-vasculara.ro nu își asumă responsabilitatea pentru consecințele pe care neprezentarea la medic le are asupra sănătății dvs.

Introduceți numărul de telefon. Recepția clinicii vă va suna și vă va îndruma pas cu pas pentru a veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră. Puteți pune întrebări și vă vom ajuta să luați o decizie conformă cu nevoile pe care le aveți.