Asigurari de Sanatate - Parteneri

Cele mai înalte standarde

În funcție de nevoile fiecărei persoane fizice sau juridice, există cel puțin un tip de asigurare de sănătate privată PERSONALIZATĂ!

Când afecțiunea începe să își facă simțită prezența, trebuie să achiziționezi RAPID servicii medicale eficiente, la cele mai înalte standarde de calitate, chiar de la apariția primelor simptome.

Pentru că sănătatea este pe primul loc în viața oricărui om, îți recomandăm partenerii noștri de încredere care te pot ajuta să îți menții sănătatea în parametri optimi și normali, fără să te mai preocupe costurile analizelor și intervențiilor medicale.

signal iduna asigurari logo

Signal Iduna

Asiguratii Signal Iduna au acces la serviciile medicale de spitalizare si interventiile chirurgicale oferite de Venart, decontate direct in baza acoperirilor contractuale.

NN asigurari logo

NN Asigurari

Asiguratii NN Asigurari au acces la serviciile medicale de spitalizare si interventiile chirurgicale oferite de Venart, decontate direct in baza acoperirilor contractuale.

bt star logo

Star BT

In cadrul Venart puteti efectua plata serviciilor medicale in 6 RATE fara dobanda prin cardul STAR BT- Banca Transilvania.

Ca posesor al cardului beneficiezi de:

• 6 RATE fara dobanda pentru orice plata

• plata in puncte

sanopass logo

Sano Pass

Asiguratii SanoPass au access direct si rapid, la doar 2 clickuri distanta, la serviciile medicale de diagnostic si tratament oferite de Venart in  baza abonamentului individual.
 

Asigurari Sanatate - Parteneri

Sănătatea ta este prioritatea noastră. Asigurarea ta de sănătate are rolul de a prelua costurile serviciilor medicale atunci când te confrunți cu probleme de sănătate, de la cele mai ușoare, până la cele mai complexe.

Asigurarea de sănătate de stat, care este obligatorie, îți asigură accesul la servicii medicale gratuite în clinicile de stat sau private care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, așadar posibilitățile tale de vindecare sunt limitate.

Comparativ cu asigurarea de sănătate de stat, asigurarea de sănătate medicală privată îți oferă accesul la servicii medicale de top, cu mențiunea că poți opta pentru cele mai bune clinici și cei mai buni medici din România și din străinătate.

Asigurarea de sănătate privată poate fi achiziționată în schimbul unei plăți lunare și în funcție de specificațiile asigurării, beneficiezi de:

 • Servicii medicale personalizate
 • Investigații preventive multiple
 • Soluționarea urgențelor medicale
 • Soluționarea crizele medicale neașteptate
 • Acces la tratamente inovatoare și eficiente
 • Liniște în privința situației financiare

Asigurările de sănătate private acoperă costurile pentru: spitalizare, intervenții chirurgicale, medicamente și dispozitive medicale, tratamente ambulatorii și investigații preventive. Cu o asigurare de sănătate privată pot fi acoperite chiar și costurile stomatologice, de transplant, tratamentul pentru cancer și chiar tratamentul pentru SIDA.

Signal Iduna

Cu o experiență de peste 12 ani în România, SIGNAL IDUNA îți pune la dispoziție produse competitive în asigurări de sănătate, de viață sau în caz de accident. Cu SGNAL IDUNA previi și tratezi numeroase afecțiuni, de la cele obișnuite, până la cele grave și foarte grave, fără teama banilor.

La SGNAL IDUNA poți beneficia de următoarele tipuri de asigurări, la un preț lunar accesibil, cu posibilitatea alegerii spitalului și a schemei benefice de tratament:

Vital Care

Asigurarea de sănătate privată în cazul diagnosticului de cancer. Beneficiezi de: servicii medicale și non-medicale, posibilitatea de a solicita o a doua opinie medicală, acoperire în situ, tratamente psihologice și de nutriție, servicii de chirurgie reconstructivă, cu acoperire în țară și în străinătate.

Take Care

Asigurarea de sănătate privată în cazul în care ai nevoie de spitalizare. Beneficiezi de: servicii medicale pe durata spitalizării, plata rapidă pentru spitalele publice, servicii hoteliere, spitalizare de o zi, medicamente și dispozitive medicale, cu acoperire în țară și în străinătate.

360 Care

Asigurarea de sănătate privată în cazul în care ai nevoie de spitalizare. Beneficiezi de: servicii medicale pe durata spitalizării, plata rapidă pentru spitalele publice, servicii hoteliere, spitalizare de o zi, medicamente și dispozitive medicale, cu acoperire în țară și în străinătate

NN Asigurari

NN este un asigurator prestigios din România care oferă 3 niveluri de protecție când vine vorba de asigurări de sănătate private: standard, mediu și avansat, atât pentru accidente, cât și pentru accidente și îmbolnăviri.

În spitalele și clinicile din rețeaua NN, costurile medicale sunt acoperite în proporție de 100%, iar pentru tratamentele și serviciile medicale în spitalele și clinicile din afara rețelei NN, costurile sunt acoperite și rambursate asiguratului în proporție de 80%.

Beneficiile de a achiziționa o asigurare de sănătate privată de la NN sunt:

 • Asigurare personalizată
 • Prețuri accesibile
 • Se adresează atât adulților, cât și copiilor
 • Te protejează în caz de accidente și îmbolnăviri
 • Plafonul maxim, pentru asigurarea cheltuielilor pentru serviciile medicale de care poți beneficia, este de 100.000 lei pe an
 • Primești acces la spitale de top din România
 • Poți beneficia de: servicii medicale diverse, intervenții chirurgicale, tratamente, control medical anual, pachet de bază de analize, set de consultații
 • Reduceri semnificative pentru proceduri și investigații medicale în spitalele din afara rețelei NN
 • În cazul în care copilul tău este cel bolnăvior, poți sta alături de el în spital
 • Flexibilitate în alegerea acoperirii
 • Acces la sute de clinici publice sau private
 • Acoperire în România sau în străinătate
 • Reduceri, discounturi și facilități multiple pentru asigurările cu mai mult de 2 persoane
 • Pentru serviciile medicale în spitalele din rețeaua NN decontarea se realizează direct între spital și NN

Banca Transilvania

Cardul STAR de la Banca Transilvania îți oferă posibilitatea de a plăti în rate servicii medicale și non-medicale, tratamente și dispozitive medicale la sute sau chiar mii de clinici private, farmacii și magazine cu specific medical din România. Cu o experiență de peste 27 de ani în domeniul creditării, Banca Transilvania este aliatul tău de nădejde atunci când ai o problemă medicală pe care asigurarea de sănătate de stat nu o poate soluționa.

Avantajele achiziționării de servicii medicale și non-medicale, tratamente și dispozitive medicale prin cardul STAR BT sunt multiple:

 • Cumperi în rate fără dobândă de la mii de parteneri BT din domeniul medical
 • Poti avea acces oricând, în cardul STAR BT, la o sumă de bani care să echivaleze cu venitul tău lunar ÎNMULȚIT CU 5
 • Când NU cumperi în rate, adică plătești integral, câștigi puncte STAR, pe care ulterior le poți folosi la achiziționarea altor produse și/sau servicii. 1 leu = 1 punct STAR

Poți opta pentru unul din următoarele carduri de credit STAR de la Banca Transilvania:

 • STAR Forte: venit minim necesar de cel puțin 800 lei, poți împrumuta de cel mult 5 ori venitul tău lunar, dar nu mai mult de 25.000 lei
 • STAR Gold: venit minim necesar de cel puțin 4.000 lei, poți împrumuta de cel mult 5 ori venitul tău lunar, dar nu mai mult de 50.000 lei
 • STAR Platinum: venit minim de cel puțin 12.000 lei, poți împrumuta de cel mult 5 ori venitul tău lunar, dar nu mai mult de 150.000 lei
telefon icon

Pentru obținerea unui card, apelează numărul de telefon 0800 80 2273, apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă.

Incepeti conversatia
1
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?