Caută

Asigurări de sănătate

Cele mai înalte standarde

În funcție de nevoile fiecărei persoane fizice sau juridice, există cel puțin un tip de asigurare de sănătate privată personalizată!

Când afecțiunea începe să își facă simțită prezența, trebuie să achiziționezi rapid servicii medicale eficiente, la cele mai înalte standarde de calitate, chiar de la apariția primelor simptome.

Pentru că sănătatea este pe primul loc în viața oricărui om, îți recomandăm partenerii noștri de încredere care te pot ajuta să îți menții sănătatea în parametri optimi și normali, fără să te mai preocupe costurile analizelor și intervențiilor medicale.

Allianz Țiriac

Asigurarea privată de sănătate - SANAPRO este un produs flexibil, modular, ce permite configurarea asigurării potrivit nevoilor solicitantului.

NN Asigurari

Asigurații NN Asigurări au acces la serviciile medicale de spitalizare și intervențiile chirurgicale oferite de VenArt, decontate direct în baza acoperirilor contractuale.

SIGNAL IDUNA

Asigurații Signal Iduna au acces la serviciile medicale de spitalizare și intervențiile chirurgicale oferite de VenArt, decontate direct în baza acoperirilor contractuale.

Medicover

Medicover este singurul furnizor cu dublă calitate de asigurator și furnizor de servicii medicale ce oferă companiilor din România servicii de asigurare de sănătate pentru angajați.

Star BT

În cadrul VenArt puteți efectua plata serviciilor medicale în 6 RATE fără dobândă prin cardul STAR BT - Banca Transilvania.

Sano Pass

Asigurații SanoPass au access direct și rapid, la doar 2 clickuri distanță, la serviciile medicale de diagnostic și tratament oferite de VenArt în  baza abonamentului individual.

Asigurări Sănătate - Parteneri

Sănătatea ta este prioritatea noastră. Asigurarea ta de sănătate are rolul de a prelua costurile serviciilor medicale atunci când te confrunți cu probleme de sănătate, de la cele mai ușoare, până la cele mai complexe.

Asigurarea de sănătate de stat, care este obligatorie, îți asigură accesul la servicii medicale gratuite în clinicile de stat sau private care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, așadar posibilitățile tale de vindecare sunt limitate.

Comparativ cu asigurarea de sănătate de stat, asigurarea de sănătate medicală privată îți oferă accesul la servicii medicale de top, cu mențiunea că poți opta pentru cele mai bune clinici și cei mai buni medici din România și din străinătate.

Asigurarea de sănătate privată poate fi achiziționată în schimbul unei plăți lunare și în funcție de specificațiile asigurării, beneficiezi de:

Asigurările de sănătate private acoperă costurile pentru: spitalizare, intervenții chirurgicale, medicamente și dispozitive medicale, tratamente ambulatorii și investigații preventive. Cu o asigurare de sănătate privată pot fi acoperite chiar și costurile stomatologice, de transplant, tratamentul pentru cancer și chiar tratamentul pentru SIDA.