fbpx

Asigurari de Sanatate

Cele mai înalte standarde

În funcție de nevoile fiecărei persoane fizice sau juridice, există cel puțin un tip de asigurare de sănătate privată personalizata!

Când afecțiunea începe să își facă simțită prezența, trebuie să achiziționezi rapid servicii medicale eficiente, la cele mai înalte standarde de calitate, chiar de la apariția primelor simptome.

Pentru că sănătatea este pe primul loc în viața oricărui om, îți recomandăm partenerii noștri de încredere care te pot ajuta să îți menții sănătatea în parametri optimi și normali, fără să te mai preocupe costurile analizelor și intervențiilor medicale.

signal iduna asigurari logo

Signal Iduna

Asiguratii Signal Iduna au acces la serviciile medicale de spitalizare si interventiile chirurgicale oferite de Venart, decontate direct in baza acoperirilor contractuale.

NN asigurari logo

NN Asigurari

Asiguratii NN Asigurari au acces la serviciile medicale de spitalizare si interventiile chirurgicale oferite de Venart, decontate direct in baza acoperirilor contractuale.

medicover

Medicover

Medicover este singurul furnizor cu dubla calitate de asigurator si furnizor de servicii medicale ce ofera companiilor din Romania servicii de asigurare de sanatate pentru angajati.

Allianz Tiriac

Asigurarea privata de sanatate – SANAPRO este un produs flexibil, modular, ce permite configurarea asigurarii potrivit nevoilor solicitantului.

sanopass logo

Sano Pass

Asiguratii SanoPass au access direct si rapid, la doar 2 clickuri distanta, la serviciile medicale de diagnostic si tratament oferite de Venart in  baza abonamentului individual.
 
bt star logo

Star BT

In cadrul Venart puteti efectua plata serviciilor medicale in 6 RATE fara dobanda prin cardul STAR BT- Banca Transilvania.

 

Asigurari Sanatate - Parteneri

Sănătatea ta este prioritatea noastră. Asigurarea ta de sănătate are rolul de a prelua costurile serviciilor medicale atunci când te confrunți cu probleme de sănătate, de la cele mai ușoare, până la cele mai complexe.

Asigurarea de sănătate de stat, care este obligatorie, îți asigură accesul la servicii medicale gratuite în clinicile de stat sau private care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, așadar posibilitățile tale de vindecare sunt limitate.

Comparativ cu asigurarea de sănătate de stat, asigurarea de sănătate medicală privată îți oferă accesul la servicii medicale de top, cu mențiunea că poți opta pentru cele mai bune clinici și cei mai buni medici din România și din străinătate.

Asigurarea de sănătate privată poate fi achiziționată în schimbul unei plăți lunare și în funcție de specificațiile asigurării, beneficiezi de:

Asigurările de sănătate private acoperă costurile pentru: spitalizare, intervenții chirurgicale, medicamente și dispozitive medicale, tratamente ambulatorii și investigații preventive. Cu o asigurare de sănătate privată pot fi acoperite chiar și costurile stomatologice, de transplant, tratamentul pentru cancer și chiar tratamentul pentru SIDA.

Back
Telegram
Call Back

    Numar telefon

    Puneti o intrebare
    1
    Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?