Chirurgie Generală Laparoscopică

Chirurgie laparoscopica clinica venart cluj

Chirurgia generală laparoscopică este o secție importantă a clinicii VenArt.

Intervențiile chirurgicale sunt realizate de medici cu vastă experință, specializați în clinici renumite din Europa și SUA.

Datorită tehnicilor medicale inovatoare, numeroase afecțiuni sunt tratate prin metode minim-invazive (laparoscopic). Astfel, peste 60% din pacienți pot fi tratați în regim ambulator sau cu spitalizare redusă.

Chirurgia generală laparoscopică tratează afecțiunile organelor abdominale, precum: apendicită, hernii, afecțiuni ale vezicii biliare, boli ale stomacului, afecțiuni ale intestinului și așa mai departe.

În secția de chirurgie generală laparoscopică se pot efectua o gamă complexă și completă de intervenții, pe cale laparoscopică sau clasică, iar acestea sunt:

Clinica Venart oferă posibilitatea efectuării unei game largi de intervenții și proceduri medicale de calitate în scop diagnostic și terapeutic:

Avantajele intervențiilor chirurgicale minim-invazive sunt:

Introduceți numărul de telefon. Recepția clinicii vă va suna și vă va îndruma pas cu pas pentru a veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră. Puteți pune întrebări și vă vom ajuta să luați o decizie conformă cu nevoile pe care le aveți.