fbpx

Chirurgie Generala Laparoscopica

Chirurgie Generala Laparoscopica

Chirurgia generala laparoscopica este o sectie deosebit de importanta a clinicii Venart.

Interventiile chirurgicale sunt realizate de medici cu vasta experinta, specializati in clinici renumite din Europa, SUA si Israel.

Datorita tehnicilor medicale inovatoare, numeroase afectiuni sunt tratate prin metode minim-invazive (laparoscopic). Astfel, peste 60% din pacienti pot fi tratati in regim ambulator.

Chirurgia generala laparoscopica trateaza afectiunile organelor abdominale, precum: apendicita, hernii, afectiuni ale vezicii biliare, boli ale stomacului, afectiuni ale intestinului si asa mai departe.

Echipa de chirurgi Venart

In Sectia de chirurgie generala laparoscopica se pot efectua o gama complexa si completa de interventii, pe cale laparoscopica sau clasica, iar acestea sunt:

Clinica Venart ofera posibilitatea efectuarii unei game largi de interventii si proceduri medicale de calitate in scop diagnostic si terapeutic, iar acestea sunt:

Avantajele interventiilor chirurgicale minim-invazive sunt:

Programați-vă acum
pentru o consultație

Oricat de banala ar fi o durere, nu o ignora. Asculta-ti trupul si nu il forta mai mult decat ai facut-o deja. In faze incipiente afectiunile sunt tratate mult mai usor si mai rapid. In cateva ore te poti intoarce acasa, in sanul familiei tale!

Un simplu control de rutina poate inlatura orice dubiu, iar interventiile chirurgicale efectuate de noi iti pot reda sanatatea, calitatea vietii si siguranta unui viitor in care tu sa poti functiona normal si optim!

Clinica Venart se afla in relatii contractuale cu Signal Iduna, NN Asigurari, Star BT, Sano Pass, Medicover, Allianz.

Chirurgie generala laparoscopica.

Back
Telegram
Call Back

    Numar telefon

    Puneti o intrebare
    1
    Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?