fbpx

Despre VenArt

Clinica Venart

Clinica Venart si-a inceput activitatea la inceputul anului 2013 si a pornit de la ideea de clinica vasculara ambulatorie. In momentul de fata, in Europa de Vest, SUA si Canada cea mai mare parte din patologia venoasa este abordata prin metode minim invazive si ambulatorii. In Romania, acest lucru se face la o scara foarte mica si in cele mai multe cazuri fara utilizarea eco-doppler-ului intra-operator. In abordarea moderna a patologiei venoase utilizarea eco-dopplerului de catre chirurgul vascular este esentiala atit pentru o examinare completa cat si intra-operator pentru obtinerea unui rezultat bun in cazurile metodelor minim invazive (ambulatorii).

Venart ofera pacientilor o gama larga de servicii chirurgicale in urmatoarele specialitati: chirurgie generala inclusiv laparoscopica, chirurgie vasculara, chirurgie ORL, chirurgie gineco-oncologica, chirurgie plastica si reconstructiva, proctologie si flebologie.

Dotarile si echipamentele sint moderne si de foarte buna calitate. Echipa medicala are un nivel de competenta foarte ridicat, experienta lor fiind recunoscuta pe plan national iar a unor chiar si pe plan international.

Ce spun pacientii nostri

Programați-vă acum
pentru o consultație

Aveți grijă de sănătatea dumneavostră

Back
Telegram
Call Back

    Numar telefon

    Puneti o intrebare
    1
    Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?