Dr. Oleg Cebotari

Dr. Oleg Cebotari

Chirurgie Generală
Chirurgie Ginecologică

Dr. Oleg Cebotari a absolvit cursurile Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “N. Testemiteanu” Chișinau, Republica Moldova și a început pregătirea în domeniul chirurgiei generale ca rezident în cadrul Spitalului Universitar CFR Cluj-Napoca, din a cărui echipă face parte și în prezent, ca medic primar.

Doctorând în Științe Medicale cu teza de doctorat intitulată „Rezecțiile intestinale în bolile inflamatorii intestinale nespecifice”, Dr. Oleg Cebotari beneficiază de o pregătire postuniversitară vastă, efectuând cursuri de specializare atât în țară cât și în străinătate, Germania Heidelberg.

Cu un spirit tânăr și inovativ, realizează cu rezultate de excepție proceduri chirurgicale atât în domeniul chirurgiei clasice, cât și al chirurgiei laparoscopice, fiind considerat un nume de referință în specialitatea sa.

Cursuri postuniversitare de specializare

Introduceți numărul de telefon. Recepția clinicii vă va suna și vă va îndruma pas cu pas pentru a veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră. Puteți pune întrebări și vă vom ajuta să luați o decizie conformă cu nevoile pe care le aveți.