Chirurgie ORL

Clinica VenArt este una din puținele clinici private din România unde intervențiile chirurgicale minim-invazive ORL sunt efectuate de echipe pluridisciplinare de medici specializați atât în chirurgia ORL, cât și în chirurgia estetică.

Îmbinând cu succes și profesionalism cele două specializări medicale, intervențiile chirurgicale efectuate de noi asigură rezultate atât funcționale, cât și estetice deosebite.

Poza pentru sectiunea Chirurgie ORL clinica venart cluj-napoca

Asigurăm rezultate excelente în efectuarea următoarelor intervenții chirurgicale ORL:

În cazul tuturor acestor afecțiuni recuperarea este rapidă, iar costurile sunt minime deoarece perioada de internare nu depășește 1-2 zile. Aceste intervenții chirurgicale ORL inovatoare redau pacienților sănătatea și confortul, oferind acestora și numeroase beneficii de ordin estetic.

Rinosetoplastia

Operația de rinoseptoplastie constă în corecția deviației de sept nazal, la care se adaugă modelarea aspectului exterior al piramidei nazale. Pacienții beneficiază de rezultate funcționale și estetice remarcabile. Operația este realizată cu anestezie generală, iar internarea este de scurtă durata: de 1-2 zile. Recuperarea la domiciliu este rapidă deoarece postoperator sunt folosite materiale moderne, precum splinturile nazale de silicon plasate internazal, care sunt ușor de curățat de pacienți și care ajută în diminuarea sângerărilor. Astfel, recupararea este rapidă.

Programări ORL Cluj-Napoca: (+40)364140261

Turbinoplastia cu laser CO2 sau prin radiofrecvență

Turbinoplastia cu laser CO2 sau prin radiofrecvență este o intervenție chirurgicală minim-invazivă efectuată cu precizie sub control endoscopic. Operația se poate realiza cu anestezie generală sau anestezie locală, în funcție de sensibilitatea pacientului. Tratamentul cu laser CO2 sau prin radiofrecvență a cornetului nazal inferior presupune un risc minim de sângerare. Recuperarea este atât de ușoară și de rapidă încât nu este necesar tamponul nazal.

Septoplastia endoscopică

Septoplastia endoscopică este intervenția chirurgicală efectuată cu succes în corectarea obstrucției nazale, o boală frecvent întâlnită la adulți. Pacienții care suferă de obstrucție nazală au dificultăți în a respira pe nas. Din această cauză, pacienții respiră preponderent pe gură, fapt care conduce la o neplăcere în plus: senzație de gât uscat. Septoplastia este o intervenție chirurgicală care se poate realiza printr-o tehnică deschisă sau endoscopic. Operația presupune îndepărtarea porțiunilor cartilaginoase și osoase a septului nazal cu deschiderea pasajelor respiratorii a ambelor foselor nazale. Sunt rezecate porțiunile complet deviate și astfel septul nazal își reia forma normală cu păstrarea intactă a mucoasei nazale. Operația se realizează cu anestezie generală, iar internarea este de maximum 1-2 zile. Recuperarea se realizează rapid la domiciliu deoarece sunt utilizate materiale moderne precum splinturile nazale de silicon, plasate internazal, care pot fi toaletate usor de catre pacienți. Aceste splinturi nazale diminuează sângerările.

Programări ORL Cluj-Napoca: (+40)364140261

Introduceți numărul de telefon. Recepția clinicii vă va suna și vă va îndruma pas cu pas pentru a veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră. Puteți pune întrebări și vă vom ajuta să luați o decizie conformă cu nevoile pe care le aveți.