Chirurgie Plastică, Estetică, Reconstructivă

Chirurgia plastică, estetică și reconstructivă a evoluat incredibil de mult.

Astăzi, chirurgii specializați în chirurgie plasică, estetică și reconstructivă pot corecta aproape orice defect, pot vindeca cicatrici și pot întârzia efectele îmbătrânirii. Ba chiar mai mult decât atât, chirurgia pielii este și un adversar de temut al cancerului, ajutând în vindecarea mai multor tipuri de cancer.

Chirurgia Plastică

Chirurgia plastică este ramura medicinei care se ocupă cu vindecarea pielii și a țesuturilor moi neviscerale. Pielea este cel mai mare organ al omului și reprezintă, de asemenea, un organ vital. În cazul în care o suprafață mare a pielii este distrusă, se poate instala decesul pacientului în lipsa unui tratament adecvat. Chirurgia plastică tratează:

Chirurgia Estetică

Chirurgia estetică și chirurgia cosmetică sunt ramuri importante ale chirurgiei plastice, din aceeași categorie a chirurgiei plastice făcând parte și chirurgia arsurilor, chirurgia cranio-facială și chirurgia mâinilor.

Din cauza procesului de îmbătrânire, a sarcinii și a lauziei, dar și din pricina deformărilor dobândite pe cale naturală sau ca urmare a altor afecțiuni sau accidente, a luat naștere chirurgia estetică. Medicii chirurgi corectează orice neajuns sau surplus din punct de vedere estetic, redând doamnelor și domnilor încrederea în propria persoană și starea de bine.

Chirurgia Sânilor

Refacerea conturului diverselor părți ale trupului

Chirurgia Crano-Facială

Chirurgia Mâinii

Chirurgia Pielii