fbpx

Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva

Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva

Chirurgia plastica, estetica si reconstructiva a evoluat incredibil de mult.

Astazi, chirurgii specializati in chirurgie plasica, estetica si reconstructiva pot corecta aproape orice defect, pot vindeca cicatrici si pot intarzia efectele imbatranirii. Ba chiar mai mult decat atat, chirurgia pielii este si un adversar de temut al cancerului, ajutand in vindecarea mai multor tipuri de cancer.

Chirurgia Plastica:

Chirurgia plastica este ramura medicinei care se ocupa cu vindecarea pielii si a tesuturilor moi neviscerale. Pilea este cel mai mare organ al omului si reprezinta, de asemenea, un organ vital. In cazul in care o suprafata mare a pielii este distrusa, se poate instala decesul pacientului in lipsa unui tratament adecvat. Chirurgia plastica trateaza:

Chirurgia Estetica

Chirurgia estetica si chirurgia cosmetica sunt ramuri importante ale chirurgiei plastice, din aceeasi categorie a chirurgiei plastice facand parte si chirurgia arsurilor, chirurgia cranio-faciala si chirurgia mainilor.

Din cauza procesului de imbatranire, a sarcinii si a lauziei, dar si din pricina deformarilor dobandite pe cale naturala sau ca urmare a altor afectiuni sau accidente, a luat nastere chirurgia estetica. Medicii chirurgi corecteaza orice neajuns sau surplus din punct de vedere estetic, redand doamnelor si domnilor increderea in propria persoana si starea de bine.

Chirurgia cranio-faciala

Chirurgia mainii

Chirurgia pielii​

Chirurgia sanilor

Refacerea conturului diverselor parti ale trupului

Programați-vă acum
pentru o consultație

Chirurgia estetica si chirurgia cosmetica imbunatatesc estetica diverselor parti ale corpului, ajuta in pierderea in greutate, intarzie efectele imbatranirii si, de ce nu, combat depresia si insatisfactia de sine si ajuta la restabilirea iubirii de sine.

Clinica Venart te ajuta sa iti mentii mult timp de acum incolo sanatate, tineretea si frumusetea!

Clinica Venart se afla in relatii contractuale cu Signal Iduna, NN Asigurari, Star BT, Sano Pass, Medicover, Allianz.

Back
Telegram
Call Back

    Numar telefon

    Puneti o intrebare
    1
    Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?