Abdominoplastia / Tummy tuck

VenArt - Abdominoplastia - Tummy tuck

Cuprins

Ce este abdominoplastia?

Abdominoplastia este o procedură care vă aplatizează abdomenul prin îndepărtarea excesului de țesut adipos și a pielii și prin strângerea mușchilor din peretele abdominal. De asemenea, poate elimina vergeturile și excesul de piele apărute în urma unei sarcini.

Această procedură chirurgicală este, de asemenea, cunoscută sub numele de “tummy tuck”.

Cât costă operația de abdominoplastie?

Din cauza faptului că fiecare intervenție este customizată în funcție de nevoile și preferințele pacientului, costul acesteia poate varia. În timpul unei consultații vă vom oferi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie corectă pentru dumneavoastră și totodată, vom decide dacă este într-adevăr nevoie să intervenim chirurgical sau dacă putem găsi alte soluții mai puțin invazive care ne pot da aceleași rezultate. Toate răspunsurile la aceste întrebări și la altele pe care le aveți dumneavoastră, o să le puteți afla în timpul unei discuții cu chirurgul nostru plastician.

Unde pot să fac operația de abdominoplastie?

Momentan, intervențiile chirurgicale de abdominoplastie la Clinica VenArt sunt efectuate exclusiv în Cluj-Napoca, dar pacienții noștri provin din diferite zone ale țării: București, Brașov, Timișoara, Oradea, Iași, și așa mai departe. Pentru mai multe detalii și pentru programări vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de pe pagina noastră.

La ce rezultate să mă aștept în urma unei abdominoplastii?

În general, pacienții sunt foarte fericiti cu rezultatele oferite de operația de abdominoplastie. Datorită confidențialității față de pacienți nu putem afișa imaginile lor de înainte și după pe site-ul clinicii, însă le veți putea vedea în cadrul consultului (pozele nu conțin fața pacienților). În funcție de metoda convenită, rezultatul final al intervenției este un abdomen plat, mai ferm, o talie mai subțire și curbată, fese mai frumoase și mai ferme.

Poza inainte si dupa - interior articol Abdominoplastia - Tummy tuck

Există riscuri asociate acestei intervenții chirurgicale?

Echipa de chirurgi plasticieni care activează în cadrul clinicii Venart prezintă o vastă experiență în efectuarea acestei intervenții, rata apariției de complicații nedorite post-operatorii fiind una scăzută. În cazul în care operația necesită suport de orice natură, dispunem de chirurgi care fac parte din echipă și sunt disponibili să asiste oricând.

Cât durează recuperarea după o abdominoplastie?

Perioada de recuperare post-operatorie este influențată de o serie de proceduri pentru diminuarea durerii și inflamației, care dacă nu sunt respectate, pot duce la o creștere a duratei vindecării. Durata medie a perioadei de recuperare este de 2-3 săptămâni, perioadă în care sunteți restricționat/ă de la activități care presupun un anumit grad de efort.

În zilele imediate operației, veți prezenta un anumit grad de durere și inflamație, care apar în mod normal după intervenție și pentru care o să primiți medicație pentru a le ameliora. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament care să vă ajute cu ameliorarea cicatricilor.

Este posibil să fac o abdominoplastie mică?

În cazul unei operații de abdominoplastie, puteți opta pentru una complete sau una parțială.

Voi rămâne cu cicatrice după intervenția chirurgicală?

Cicatricea rămasă în urma unei abdominoplastii este cât de mică posibil. Tehnicile modern folosite de către chirurgii noștri, precum metoda laparoscopică, le permit medicilor să opereze folosind incizii extrem de mici în comparație cu metodele folosite în trecut. Locul inciziei ajută, de asemenea, la diminuarea cât mai mult a vizibilității cicatricilor, acestea fiind ascunse sub linia bikinilor și nu sunt expuse la vedere.

Alte Articole

Măsuri de prevenire împotriva infectării cu virusul Covid-19

Masuri de prevenire impotriva infectarii cu virusul Covid-19
Avand in vedere contextual actual, masurile pe care suntem obligati sa le respectam si protocoalele pe care le-am implementat in vederea limitarii raspandirii coronavirusului, va rugam

Ce teste sunt folosite de medici pentru a identifica cancerul de sân

cancerul la san teste clinica venart cluj napoca
Cancerul de sân este o afecțiune în care se dezvoltă celule maligne (celule canceroase) la nivelul sânului. Sânul este alcătuit din lobi și ducte. Fiecare glandă mamară este alcătuită din

Furunculoza inghinală – Cauze, simptome, tratament

Furunculoza inghinală - Cauze, simptome, tratament
Furunculoza inghinală este o afecțiune deosebit de neplăcută care afectează în mod special femeile, însă și bărbații pot suferi din cauza acestei boli. Furunculul din zona intimă

Ce este incontinența urinară de efort? Cauze, diagnostic, tratament

VenArt - Ce este incontinenta urinara de efort - cauze - diagnostic - tratament
Ce este incontinenta urinara de efort? Incontinenta urinara de efort, inseamna pierdere (scurgere) involuntara de urina, ce apare la eforturi fizice: tusa, stranut, aplecare, asezare,

În ce constă operația de lifting mamar (mastopexie)?

VenArt - In ce consta operatia de lifting mamar - Mastopexie
Sânii sunt marca feminității, simbolizând frumusețea și senzualitatea unei femei. Odată cu trecerea timpului, după sarcină sau perioada de alăptare, fluctuații de greutate sau

Dieta după colecistectomie. Lista alimentelor permise după operaţia de colecist

VenArt - Dieta dupa colecistectomie - lista alimentelor permise dupa operatia de colecist
Dieta după colecistectomie. Care sunt alimentele pe care ai voie să le consumi şi care sunt cele interzise după intervenţia chirurgicală de scoatere a fierii? Este una din întrebările care
Introduceți numărul de telefon. Recepția clinicii vă va suna și vă va îndruma pas cu pas pentru a veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră. Puteți pune întrebări și vă vom ajuta să luați o decizie conformă cu nevoile pe care le aveți.