fbpx

Abdominoplastia

Cuprins

Ce este abdominoplastia?

Abdominoplastia este o procedură care vă aplatizează abdomenul prin îndepărtarea excesului de țesut adipos și a pielii și prin strângerea mușchilor din peretele abdominal. De asemenea, poate elimina vergeturile și excesul de piele apărute în urma unei sarcini.

Această procedură chirurgicală este, de asemenea, cunoscută sub numele de “tummy tuck”.

Cât costă operația de abdominoplastie?

Din cauza faptului că fiecare intervenție este customizată în funcție de nevoile și preferințele pacientului, costul acesteia poate varia. În timpul unei consultații vă vom oferi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie corectă pentru dumneavoastră și totodată, vom decide dacă este într-adevăr nevoie să intervenim chirurgical sau putea găsi alte soluții mai puțin invazive care ne pot da aceleași rezultate. Toate răspunsurile la aceste întrebări și la altele pe care le aveți dumneavoastră, o să le puteți afla în timpul unei discuții cu chirurgul nostru plastician.

Unde pot să fac operația de abdominoplastie?

Momentan, intervențiile chirurgicale de abdominoplastie la Clinica Venart sunt efectuate exclusiv în Cluj-Napoca, dar pacienții noștri provenind din diferite zone ale tarii, Bucuresti, Brasov, Timisoara, Oradea, Iasi, si asa mai departe. Pentru mai multe detalii și pentru programări vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de pe pagina noastră.

La ce rezultate să mă aștept în urma unei abdominoplastii?

În general, pacienții sunt foarte fericiti cu rezultatele oferite de operatia de abdominoplastie. Datorită confidențialității față de pacienți nu putem afișa imaginile lor de înainte și după pe site-ul clinicii, însă le veți putea vedea în cadrul consultului (pozele nu conțin fața pacienților). In functie de metoda convenita rezultatul final al interventiei este un abdomen plat, mai ferm, o talie mai subtire si curbata, si fese mai frumoase si ai ferme.

Există riscuri asociate acestei intervenții chirurgicale?

Echipa de chirurgi plasticieni care activează în cadrul clinicii Venart prezintă o vastă experiență în efectuarea acestei intervenții, rata apariției de complicații nadorite post-operatorii fiind una scăzută. În cazul în care operația necesită suport de orice natură, dispunem de chirurgi care fac parte din echipă și sunt disponibili să asiste oricând.

Cât durează recuperarea după o abdominoplastie?

Perioada de recuperare post-operatorie este influențată de o serie de proceduri pentru diminuarea durerii și inflamației, care dacă nu sunt respectate, pot duce la o creștere a duratei vindecării. Durata medie a perioadei  de recuperare este de 2-3 săptămâni, în care sunteți restricționat de la activități care presupun un anumit grad de efort.

În zilele imediate operației, veți prezenta un anumit grad de durere și inflamație, care apar în mod normal după intervenție și pentru care o să primiți medicație pentru a le ameliora. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament care să vă ajute cu ameliorarea cicatricilor.

Este posibil să fac o abdominoplastie mică?

În cazul unei operații de abdominoplastie, puteți opta pentru una complete sau una partială.

Voi rămâne cu cicatrice după intervenția chirurgicală?

Cicatricea rămasă în urma unei abdominoplastii este cât de mica posibil. Tehnicile modern folosite de chirurgii noștri, ca metoda laparoscopică, le permit medicilor să opereze folosind incizii extrem de mici în comparație cu metodele folosite în trecut. Locul inciziei ajută, de asemenea, la diminuarea cât mai mult a vizibilității cicatricilor, acestea fiind ascunse sub linia bikinilor și nu sunt expuse la vedere

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Alte Articole

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Back
Telegram
Call Back

    Numar telefon

    Puneti o intrebare
    1
    Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?