Caută

Dr. Claudiu Filip

Chirurgie Plastică,
Estetică, Reconstructivă
Programări Dr. Claudiu Filip

Despre

Dr. Filip Claudiu Ioan este absolvent al Facultății de Medicină Generală al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2007.

Detalii

În cadrul acestor stagii a lucrat și a învățat de la personalități pe plan mondial însușindu-și cele mai noi și mai performante tehnici de chirurgie plastică, estetică, chirurgia mâinii și microchirurgie reconstructivă. Ulterior revine în țară și devine medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă.
A lucrat în contract cu Casa Națională de asigurări de sănătate la Spitalul Județean de Uregență Baia-Mare, ulterior în cadrul secției de chirurgie plastică a spitalului Județean Cluj. În 2015 ocupă prin concurs postul de medic specialist la Departamentul de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructiva al Spitalului Județean de Uregentță Alba-Iulia – unde efectuează intervenții chirurgicale de Chirurgie Plastică Micochirurgie Reconstructivă.

În domeniul chirurgiei estetice lucrează în colaboare cu clinica VenArt Cluj-Napoca unde efectuează intervneții de chirurgie estetică, chirurgia sânului (augmentare mamară cu implant, reducție mamară, lifting mamar), chirurgia feței (otoplastie, blefaroplastie, rinoplastie) chirurgia abdomenului și a conturului (abdominoplastie, cura diastazis drepți abdomionali, brahioplastie, cruroplastie, liposucție) și proceduri cosmetice (tratamentul ridurilor cu toxina botulinică, augmentarea contururlui și volumului buzelor cu acid hialuronic, volumetrie facială cu acid hialuronic și altele), chirurgia mâinii (sindrom de canal carpian, sindroam de canal cubital, boala Dupuytren, chiste sinoviale, deget în ciocan și altele) corectțe cicatrici, tratament chirurgical al leziunilor cutanante.

Domenii de interes personal: chirurgia sânului, chirurgia postbariatrică, tehnici inovatoare anti-aging. Este un medic devotat caracterizat de profesionalism, corectitudine și atașament față de pacienții săi.