fbpx

Ecografie

Ecografie

Ecografia este o metoda precisa de diagnosticare care nu prezinta niciun fel de contraindicatii sau riscuri. Este complet inofensiva pentru pacienti si poate fi efectuata in repetate randuri, fara efecte negative pe termen lung. Ecografia este utilizata si ca tip de investigatie si face parte din clasa examinarilor imagistice, ca si computerul tomografic, rezonanta magnetica nucleara si scintigrafia.

Medicii cu o vasta experienta de la clinica Venart efectueaza urmatoarele tipuri de ecografii:

La toate aceste investigati ecografice, Clinica VenArt efectueaza si biopsii mamare, tiroidiene si asa mai departe.

Ecografia este complet nedureroasa si ofera informatii exacte despre forma, dimensiunea si structura organelor interne solide, cum ar fi splina, ficatul, pancreasul, rinichii, prostata, glanda tiroidă, sanii si asa mai departe. Detecteaza cu precizie anomaliile si malformatiile. In plus, se poate aprecia hemodinamic curgerea sangelui in organe, precum si in vasele periferice: artere si vene. Examinarea hemodinamica se realizeaza utilizand tehnica Doppler

Examinarile Ecografice

Examinarile ecografice reprezinta metode de diagnosticare performante si exacte, fiind deosebit de utile in diagnosticarea urgentelor medico-chirurgicale. Informatiile furnizate de examenele ecografice sunt morfologice, functionale si hemodinamice.

Programați-vă acum
pentru o consultație

Examinarile ecografice sunt accesibile la pret si diagnosticheaza cu succes bolile acute si cronice, ajutand in stabilirea celui mai bun tratament. Asadar, daca un organ te supara si nu stii care este cauza, inaintea oricaror alte investiatii sau tratamente, este indicata examinarea ecografica astfel incat tratamentul sa se stabileasca pentru un diagnostic concret.

Medicii specialisti de la Clinica Venart efectueaza examinari ecografice precise si exacte, pentru un diagnostic corect!

Clinica Venart se afla in relatii contractuale cu Signal Iduna, NN Asigurari, Star BT, Sano Pass, Medicover, Allianz.

 Programeaza-te si elimina orice dubiu!

Back
Telegram
Call Back

    Numar telefon

    Puneti o intrebare
    1
    Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?