Dr. Dan Dîrzu

/Dr. Dan Dîrzu
Dr. Dan Dîrzu 2017-07-13T09:35:59+00:00

Dr. Dan Dirzu

Dr. Dan Dîrzu

  • Medic primar ATI;
  • Asistent Universitar Asociat al Catedrei ATI II din Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Absolvent al Institutului Medico Militar Targu Mures promotia 2005, medic specialist ATI prin sustinerea examenului de Diploma Europeana de Anestezie in 2010. Din 2007 este asistent universitar asociat al Catedrei ATI II din Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, fiind implicat in activitati didactice cu studentii, medicii rezidenti si cursuri postuniversitare.

Expert in folosirea simulatoarelor in invatamantul medical, este coordonatorul departamentului ATI din cadrul Centrului de Aptitudini Practice si Simulare in Medicina.

Expert in intubatia dificila, fiind organizator si trainer a mai multe cursuri de profil. Experimentat in anestezia locoregională ecoghidata.

Membru in consiliul executiv (secretar general) al Societatii Europene de Computing si Tehnologie in Anestezie si Terapie Intensiva (ESCTAIC). A participat la studii in proiecte nationale si internationale. Formator in domeniul malpraxisului medical. Formator in cadrul programului Basic Assessment and Support in Intensive Care, al Societatii Europene de Terapie Intensiva (ESICM).