Caută

Despre VenArt

Clinica VenArt și-a început activitatea la începutul anului 2013. Am pornit de la ideea de a oferi pacienților servicii de chirurgie vasculară venoasă minim invazivă în regim ambulator. În multe țări în care se folosesc astfel de metode, rezultatele sunt excepționale. În mod natural, în timp ne-am dezvoltat gama de servicii și în momentul de față oferim servicii de chirugie minim-invazive, laparoscopice și endoscopice pentru mai multe specialități chirurgicale, recuperarea pacienților fiind mai rapidă, fără durere sau cu disconfort redus.

doctori medici clinica vasculara venart cluj-napoca bucuresti romania

Următoarele principii ne ghidează și ne definesc:

Managementul pacientului: preluăm toate solicitările și oferim informațiile necesare diagnosticării și tratării pacientul. Pacientul este în Centrul actului medical de la început și pe tot parcursul procesului.

Diagnostic precis: colaborăm cu medici care au experiență îndelungată, majoritatea cu stagii de formare internaționale în centre medicale de renume.

Plan de tratament: țintit, adecvat și personalizat, pentru a maximiza efectele benefice ale actului medical.

Urmărirea ulterioară a pacienților pe termen scurt, mediu și lung, în vederea minimizării apariției posibilelor complicații.

În cazul intervențiilor chirurgicale: informare corectă și precisă a beneficiilor și riscurilor pe care le implică acestea. Recomandăm efectuarea tuturor analizelor și investigațiilor necesare în prealabil pentru minimizarea acestor riscuri, astfel încât pacientul să poată lua o decizie în deplină cunoștință de cauză a tuturor factorilor implicați.

Dotări și echipamente moderne și de foarte bună calitate. De asemenea consumabilele folosite sunt de la producători care s-au afirmat ca lideri pe piață la nivel mondial în domeniul echipamentelor și consumabilelor medicale.

Formarea continuă a personalului medical în vederea creșterii nivelului de cunoștinte și actualizarea lor la nivel de excelență.

Știm că uneori vizita pe care o faceți în calitate de pacienți în centrele medicale poate fi stresantă, însă noi suntem aici ca să vă ajutăm și să facem această experiență cât mai prietenoasă și plăcută pentru dumneavoastră și cei dragi.

Ce spun pacienții noștri: