fbpx

Chirurgie ORL

Chirurgie ORL

Clinica Venart este una din putinele clinici private din Romania unde interventiile chirurgicale minim-invazive ORL sunt efectuate de echipe pluridisciplinare de medici specializati atat in chirurgia ORL, cat si in chirurgia estetica.

Imbinand cu succes si profesionalism cele doua specializari medicale, interventiile chirurgicale efectuate de noi asigura rezultate atat functionale, cat si estetice deosebite.

Asiguram rezultate excelente in efectuarea urmatoarelor interventii chirurgicale ORL:

În cazul tuturor acestor afecțiuni recuperarea este rapida, iar costurile sunt minime deoarece perioada de internare nu depaseste 1-2 zile. Aceste interventii chirurgicale ORL inovatoare redau pacientilor sanatatea si confortul, oferind acestora si numeroase beneficii de ordin estetic.

ORL Cluj Programari: (+40) 364 140 261

ORL Bucuresti Programari:  (+40) 731 837 520

Rinoseptoplastia

Rinoseptoplastia consta in corectia deviatiei de sept nazal, la care se adaugă modelarea aspectului exterior al piramidei nazale. Pacientii beneficiaza de rezultate functionale si estetice remarcabile. Operatia este realizata cu anestezie generala, iar internarea este de scurta durata: de 1-2 zile. Recuperarea la domiciliu este rapida deoarece postoperator sunt folosite materiale moderne, precum splinturile nazale de silicon plasate internazal, care sunt usor de curatat de pacienti si care ajuta in diminuarea sangerarilor. Astfel, recupararea este rapida.

ORL Cluj Programari: (+40) 364 140 261

ORL Bucuresti Programari:  (+40) 731 837 520

Turbinoplastia cu laser CO2 sau prin radiofrecventa

Turbinoplastia cu laser CO2 sau prin radiofrecventa este o interventie chirurgicala minim-invaziva efectuata cu precizie sub control endoscopic. Operatia se poate realiza cu anestezie generala sau anestezie locala, in functie de sensibilitatea pacientului. Tratamentul cu laser CO2 sau prin radiofrecventa a cornetului nazal inferior presupune un risc minim de sangerare. Recuperarea este atat de usoara si de rapida incat nu este necesar tamponul nazal.

Septoplastia endoscopica

Septoplastia endoscopica este interventia chirurgicala efectuata cu succes in corectarea obstructiei nazale, o boala frecvent intalnita la adulti. Pacientii care sufera de obstructie nazala au dificultati in a respira pe nas. Din aceasta cauza, pacientii respira preponderent pe gura, fapt care conduce la o neplacere in plus: senzatie de gat uscat. Septoplastia este o interventie chirurgicala care se poate realiza printr-o tehnica deschisa sau endoscopic. Operatia presupune indepartarea portiunilor cartilaginoase si osoase a septului nazal cu deschiderea pasajelor respiratorii a ambelor foselor nazale. Sunt rezecate portiunile complet deviate si astfel septul nazal isi reia forma normala cu pastrarea intacta a mucoasei nazale. Operatia se realizeaza cu anestezie generala, iar internarea este de maximum 1-2 zile. Recuperarea se realizeaza rapid la domiciliu deoarece sunt utilizate materiale moderne precum splinturile nazale de silicon, plasate internazal, care pot fi toaletate usor de catre pacienti. Aceste splinturi nazale diminueaza sangerarile.

ORL Cluj Programari: (+40) 364 140 261

ORL Bucuresti Programari:  (+40) 731 837 520

Programați-vă acum
pentru o consultație

Durerile de cap, polipii nazali, imposibilitatea de a respira pe nas, durerile de urechi, sforaitul si discomfortul din gat pot fi vindecate cu ajutorul chirurgiei ORL. Interventiile pentru sforait sunt in anestezie locala, nu necesita spitalizare.


Chirurgia estetica ofera un plus de calitate tratamentelor oferite de noi. Programeaza-te la clinica Venart si vom stabili impreuna cel mai eficient tratament pentru tratarea afectiunilor de care suferi, care iti fac viata atat de grea in prezent. Tratam problema ta cu profesionalism, promptitudine si precizie!

Clinica Venart se afla in relatii contractuale cu Signal Iduna, NN Asigurari, Star BT, Sano Pass, Medicover.

Back
Telegram
Call Back

    Numar telefon

    Puneti o intrebare
    1
    Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?