Dr. Delia Daisa despre terapia vampir, sănătatea sânului și incontinența urinară – VIDEO

//Dr. Delia Daisa despre terapia vampir, sănătatea sânului și incontinența urinară – VIDEO

Dr. Delia Daisa despre terapia vampir, sănătatea sânului și incontinența urinară – VIDEO

Incontinența urinară, tratament

Dr. Daisa Delia, medic specialist în Obstetrică și Ginecologie la clinica VenArt Cluj, oferă informații despre o metodă de rejuvenare vaginală denumită (PRP vaginal) terapia vampir, care este foarte benefică pentru a trata incontinența urinară.

”Incontinența urinară apare după o sarcină, mai bine zis după o naștere sau în perioada de menopauză. Această metodă PRP vaginal, denumită și terapia vampir ajută la producerea de colagen și elastină în zona în care se injectează această plasmă după ce se prelucrează sângele. Reduce, sau chiar poate conduce, la dispariția incontinenței urinare. Efectul este imediat și durează între 9 – 14 luni. Se poate repeta injectarea la 6 luni de zile pentru un efect cumulativ. După trei asemenea intervenții, efectul cumulativ este de trei ani de zile.”, spune Dr. Daisa Delia.

Dr. Daisa Delia – recomandări privind sănătatea sânului

”Sânul dintotdeauna a fost un organ care a fost destul de prost examinat pentru că nimeni nu știa carei specialitati medicale apartine acest organ. Specialitatea care se ocupă de sân este obstetrica-ginecologia. Sanul face parte dintre organele reproducătoare ale femeii și trebuie examinat anual. În cadrul examinării Babeș-Papanicolau ar trebui examinat și sânul. Acest lucru înseamnă că se face palparea sânului, iar dacă se observă o neregularitate se completează cu o ecografie mamară. Foarte important de reținut este că femeile trebuie să se autoexamineze lunar, după menstruație. Autopalparea este foarte importantă. De ce după mestruație? Pentru că sânul este foarte relaxat, nefiind agresat hormonal. Secreția mamară în afara perioadei de alăptare, sau a sarcinii, nu este normală. Orice secreție trebuie examinată”, a mai precizat Dr. Delia Daisa.

2019-05-28T11:20:25+00:00