Augmentare mamară cu implanturi mamare moderne

Augmentare mamara cu implanturi mamare moderne

Se întâmplă ca după sarcină sau scăderea în greutate sânii dumneavoastră să nu mai aibă dimensiunile și forma inițială? Sau pur și simplu doriți ca sânii dumneavoastră să fie mai mari sau mai simetrici? Soluția perfectă pentru dumneavoastră este operația ce poartă numele de augmentare mamară care, prin diverse metode, este capabilă să vă ofere dimensiunile visate și astfel, să vă dea un boost de încredere de sine.

Ce sunt sânii?

Sânul este țesutul care acoperă mușchii pectorali la ambele sexe. Sânii femeilor sunt compuși din țesut specializat care produce lapte (țesut glandular inactive până în perioada sarcinii), precum și țesut gras. Cantitatea de grăsime determină mărimea sânului.

Augmentare mamară post-sarcină

Din cauza pregătirii pentru alăptare și a multitudinii de hormoni din timpul sarcinii, sânii se vor mări și pielea odată întinsă, are nevoie de mult timp pentru a reveni la forma anterioară. Pentru ca pielea să se întoarcă la forma anterioară, necesită colagen, care, din păcate, scade odată cu vârsta. Chirurgia de augmentare a sânilor accelerează procesul de revenire la forma inițială a sânilor. Totodată, în acest caz procedura poate fi însoțită și de lifting mamar.

Articol recomandat: În ce constă operația de lifting mamar (mastopexie)?

Vă doriți sâni mai mari sau mai multă simetrie?

Ca parte a consultatiei, chirurgul vă va explica un set de metode diferite prin care vă puteți mări sau o procedura de a obtine sâni simetrici. În timp de tipul de implant are un mare influenta asupra rezultatului final, plasarea acestora poate fi la fel de importantă.

implant silicon

Sunteți pur și simplu nemulțumită de sânii dumneavoastră?

Înțelegem ca în prezent potențialul de a face schimbări în ceea ce privește aspectul corpului este uimitor față de posibilitățile din trecut. Este important, totuși, să înțelegem că schimbarea de dragul schimbării nu este un motiv întotdeauna rezonabil. Din aceasta cauză vom discuta cu dumneavoastră nu numai  motivele, dar si optiunile la care putem apela pentru mărirea sânilor.

Articol recomandat: Augmentarea mamară prin transfer de grăsime sau implant mamar

Care sunt tehnicile de mărire a sânilor?

Una din tehnicile pentru care ați putea opta este augmentarea sânilor cu transfer de grăsime. Acesta este o metodă în care grăsimea este luată din alte părți ale corpului și folosită în reconstrucția mamară. Există avantaje considerate de unele persoane superioare implanturilor și anume faptul că prin folosirea unui material organic și complet natural, rezultatele ar putea fi mai longevive și fiind propria grăsime, este exclusă posibilitatea de respingere a acesteia. Un alt avantaj important al acestei tehnici este modificarea aspectului a două regiuni corporale separate: sânii își vor mări dimensiunea, iar zonele de unde se preleva grasime se vor reduce.

A doua tehnică, mai utilizata in zilele noastre, constă în augmentarea cu ajutorul implanturilor de sân. Implanturile sunt adaptate pacientului și vin în diferite forme (sferice sau anatomice), astfel putem opta pentru dimensiunea aleasă. Rezultatele fiind mult mai previzibile și pot crea o transformare mai semnificativă. Unele implanturi mamare conțin o soluție salină și sunt mai naturale decât implanturile de sân din silicon și mult mai sigure în cazul ruperii implantului. Ruperea implantului de sân este o complicație ce apare destul de rar (1% statistica recenta PubMed). [1]

implanturi mamare

Articol recomandat: Reconstrucția mamară după mastectomie sau excizia sectorială

tipuri de implant mamar
Cicatricele in urma unei operatie de augmentare mamară se vor face în cel mai puțin observabil loc.

Astfel, implanturile mamare sunt poziționate in mod uzual, fie direct sub țesutul mamar, fie sub mușchii pectorali (submuscular). Fiecare tip de poziționare vine cu propriile avantaje și dezavantaje, iar chirurgul vă va recomanda tehnica care vi se potrivește mai bine.

Acestea se vor diminua oricum în timp, dar vizibilitatea cicatricilor va depinde, de asemenea, de tipul inciziei, locul și felul cum au fost acestea făcute. Veți discuta cu chirurgul optiunea care vi se potriveste cel mai bine.

 

In caz ca doriti sa explorati ce metoda vi s-ar potrivi cel mai bine va asteptam sa ne contactati la numerele de telefon ale receptiei.

[1] Longitudinal Ultrasound Study of Breast Implant Rupture Over a Six-Year Interval

Cuprins

Alte Articole
Dieta dupa operatia de hemoroizi

Dieta dupa operatia de hemoroizi

Recuperarea după un tratament hemoroizi sau o intervenție chirurgicală durează de obicei de la una la șase săptămâni, în funcție de tipul de tratament, severitatea

Aveți grijă de sănătatea
dumneavoastră.

Servicii Medicale

Introduceți numărul de telefon. Recepția clinicii vă va suna și vă va îndruma pas cu pas pentru a veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră. Puteți pune întrebări și vă vom ajuta să luați o decizie conformă cu nevoile pe care le aveți.